Stones and Bones Kinderkleding Online Shop

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

"Kinderen gelukkig maken"

Het uitgangspunt van Stones and Bones is altijd hetzelfde: blije kinderen. Dat moet toch lukken met die vrolijke shirts! Geïnspireerd op de leefwereld van kinderen zul je uiteenlopende kleuren zien met grappige prints; veelal van dieren. Geschikt voor vrolijke kids, met een gevoel voor humor.

Specifieke collecties

De collectie van Stones and Bones is voor zowel baby’s, jongens als meisjes en prima te combineren met bijvoorbeeld een spijkerbroek. De kleuren zijn vaak sterk zoals blauw, fuchsiaroze en legergroen en bovendien zijn ze bijna altijd voorzien van een grappige of (dieren)print. Door het filterblok te gebruiken kun je snel door de collectie filteren en vinden waar je naar op zoek bent.

Kortingsacties en outlet

Er is regelmatig aanbod van kinderkleding van Stones and Bones dat na het seizoen wordt afgeprijsd. Zo kun je, wanneer je er op tijd bij bent, zeer goed sale shoppen! De korting kan zelfs oplopen tot wel 70%. Bekijk het afgeprijsde aanbod door te filteren op korting.

Meerdere leveringen per seizoen

De collectie van Stones and Bones wordt verspreid over het seizoen uitgeleverd zodat je regelmatig nieuwe kleding kunt verwachten in onze webshop.

Welke maten zijn er beschikbaar?

De kleren van dit merk zijn voor baby’s beschikbaar van maat 62 t/m 86 en voor kids van 92 t/m 152. Wanneer je niet zeker weet welke maat je moet bestellen, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij meten een artikel graag voor je op.

Waar kan ik Stones and Bones kopen?

De kleding van dit merk voor zowel jongens als meisjes bestel je simpel en mét garanties in onze Kixx Online webshop – inclusief snelle levering.

Heb je nog andere vragen?

Heb je nog een vraag over de pasvorm van een specifiek artikel of weet je niet zeker of een bepaald setje goed bij elkaar past? Neem dan contact op met onze klantenservice via 072-7440055 (ma-vr 9:00 - 17:00)

  • Gratis verzending v.a. 99 euro
  • Persoonlijke service
  • vóór 20:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Achteraf betalen