Vulli Accessoires Online Shop

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Sophie de Giraf, haar vriendjes Chan, Pie & Gnonnetje en het Magische Speelboom van Vulli. Sophie de Giraf is geboren in Frankrijk op 25 mei 1961, een echt nostalgisch stukje speelgoed voor de allerkleinsten.
Dit schattige rubberen girafje is het meest gegeven kraamcadeautje in Frankrijk en heeft inmiddels ook de rest van de wereld veroverd.
De originele Sophie de Giraf is 17cm hoog en gemaakt van zacht 100% natuurlijk soepel rubber (BPA, PVC en Phthalates vrij) en stimuleert de zintuigen van baby'tjes zoals. Chan, Pie & Gnon zijn de vriendjes van Sophie de Giraf. Ze zijn, net als Sophie de Giraf, gemaakt van natuurlijk rubber en heerlijk om op te kauwen. Iedereen wordt vrolijk van de ChanPieGnonnetjes dus spaar ze alle drie.
Jeugdsentiment uit de jaren '70, de inklapbare Magische Speelboom van fam. Klorofil
Nu, ruim 30 jaar later, is de Magische Speelboom weer terug in originele staat en met de vaste bewoners bestaande uit vader Martin en moeder Begonia met hun zoontje Marijn, dochtertje Kersje en hondje Basilicum.
Het boomhuis heeft een huiskamer, badkamer, slaapkamers, keuken, glijbaan, wip, hondenhok en een heus liftje welke via een draaimechanisme naar boven en beneden gaat. Dit speelgoed activeert en stimuleert de creativiteit en fantasie van kinderen vanaf 3 jaar. 

  • Gratis verzending v.a. 99 euro
  • Persoonlijke service
  • vóór 20:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Achteraf betalen