Spaar voor korting bij Kixx Online

Spaarpunten bij Kixx Online

Let op; het inwisselen van spaarpunten zal vervallen per 1 augustus 2018. Tot die tijd kun je je spaarpunten nog inwisselen. Heb je op 1 augustus 2018 nog spaarpunten, dan zullen de punten vervallen.

(In plaats van de spaarpunten kun je voortaan profiteren van gratis verzending vanaf 49 euro!)

 

Wat zijn Varkie spaarpunten en hoe kan ik deze sparen?

Bij Kixx Online ontvang je spaarpunten, Varkies, bij elke bestelling. Heb je een account én ben je ingelogd tijdens het bestellen, dan spaar je bij elke 25,00 euro aan niet-afgeprijsde artikelen automatisch één spaarpunt. Deze spaarpunten kun je inwisselen bij een nieuwe bestelling, elke spaarpunt is dan 1,25 euro waard en vanaf tien punten (12,50 euro) kun je deze inwisselen (stap 4 van het bestelproces)!

Extra voorwaarden:

✓ Het sparen van Varkie spaarpunten is alleen mogelijk wanneer je een account hebt aangemaakt en bij het plaatsen van de bestelling bent ingelogd.
✓ Spaarpunten van artikelen die je retourneert, worden van het totaal afgetrokken.
✓ Heb je een bestelling (deels) betaald met spaarpunten en wil je iets terugsturen? Dan wordt de waarde van het/de artikel(en) eerst in spaarpunten terugbetaald.
✓ Je spaart alleen punten over niet-afgeprijsde artikelen en niet over verzendkosten of de cadeauservice.
✓ De spaarpunten kun je alleen inwisselen bij Kixx Online, niet in onze stenen winkel in Alkmaar.
✓ Heb je je bestelling (deels) betaald met spaarpunten? Dan ontvang je na het retourneren eerst de spaarpunten terug, de rest van de terugbetaling ontvang je op de rekening waarmee je betaald hebt of wordt aangepast op de factuur.
✓ Wanneer je een kortingscode gebruikt, dan ontvang je geen spaarpunten op artikelen waarop deze korting geldig is.

Een account aanmaken

Om een bestelling te plaatsen is het uiteraard niet verplicht om een account aan te maken, maar om spaarpunten te sparen is dit wel noodzakelijk. Met een gratis account profiteer je zo van de volgende voordelen:

✓ Je spaart automatisch punten waarmee je spaart voor korting op je volgende bestelling.
✓ Persoonlijke gegevens zoals naam en adres worden automatisch ingevuld door in te loggen en zo versnel je het bestelproces.
✓ Je kunt artikelen toevoegen aan je verlanglijstje.
✓ Je kunt de status van je bestelling(en) en het aantal gespaarde punten bijhouden.

Klik hier om direct een gratis account aan te maken!

Toch nog vragen?

Heb je naar aanleiding van bovenstaande toch nog een vraag, neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Je kunt ons mailen via het mailformulier, wij beantwoorden doorgaans tijdens kantoortijden binnen enkele uren. Bellen kan ook, wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00-17:00 op 072-7440055.