Scotch & Soda Kinderkleding Online Shop

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Scotch & Soda kinderkleding

Scotch & Soda draagt de vrije geest van Amsterdam uit. De liberale levensvisie van zijn thuisstad inspireert het merk om zich met grenzeloos optimisme in te zetten voor individualiteit en authenticiteit om verrassende creaties tot leven te wekken – en die mentaliteit is terug te zien in de unieke kinderkleding.

Vrolijke stijlen die kleurrijke zelfexpressie centraal stellen, herkenbaar en verrassend tegelijk. Originele ontwerpen barstensvol vrolijke kleuren, prints en details, maar altijd met comfort en functionaliteit op de eerste plaats.

Hét merk voor modebewuste jongens en meisjes! Dit geweldige kledingmerk heeft een uitgesproken originele stijl en is toonaangevend in de modewereld. Ook deze collectie brengt Scotch Shrunk vernieuwende items met veelal het gebruik van native motieven, coole natuur-prints, bijpassende accessoires en prachtige spijkerbroeken in de nieuwste wassingen. Doordat de kinderkleding van Scotch & Soda door ons breed wordt ingekocht, kun je het filterblok gebruiken om snel door de collectie te filteren en zo je favoriete kledingstuk of combinaties online te kopen.

Kinderkleding van Scotch & Soda shop je natuurlijk online! En bij Kixx Online zit je goed: want in ons grote aanbod kidsfashion van Scotch & Soda vind je gegarandeerd wat je zoekt. Van de nieuwste collectie Scotch & Soda kinderkleertjes tot onze outlet met pareltjes uit de sale met kortingen tot maar liefst 70%: wij hebben voor ieder kind kleding die past! Want wij bij Kixx Online geloven dat kids door middel van hun outfit kunnen laten zien wie ze zijn. 

Online kleding voor kids kopen was nog nooit zo makkelijk, want bestel je op werkdagen voor 20:00 uur, dan heb je jouw bestelling morgen al in huis. Gebruik jouw huis als persoonlijke paskamer en mix & match je favoriete items tot de tofste kinderkleding combinaties! En kom je er niet helemaal uit welke kinderkleding outfit het beste past bij jouw kids? We staan via al onze kanalen voor je klaar met gratis persoonlijk stijladvies en antwoord op al jouw vragen. Happy shopping!

Scotch & Soda kinderkleding Sale & Outlet

De tofste kinderkleding, maar dan voor de laagste prijs: je vindt het in onze kinderkleding outlet! Op onze Scotch & Soda sale pagina vind je het hele jaar door kidsfashion uit voorgaande seizoenen die je shopt met korting tot maar liefst 70%! Uiteraard geldt dat alle kinderkleertjes in onze uitverkoop nagelnieuw zijn en tot één van de topmerken kindermerkkleding behoren die wij in ons uitgebreide assortiment hebben. Van maat 44 voor prematuur geboren baby's tot maat 176 voor opgroeiende tieners en alles daar tussen in: of je nu babykleding, jongenskleding of meisjeskleding zoekt, bij Kixx Online vind je gegarandeerd wat je zoekt!

Heb je je winkelwagentje volgeladen met allemaal moois uit de uitverkoop? Bestellingen die op werkdagen voor 20:00 uur gedaan worden diezelfde dag nog verstuurd! Zo heb je de leukste kinderkleding heel goedkoop binnen no time in huis! Waar wacht je nog op? Struin door onze online kinderkleding sale and get your favorites before they're gone!

In welke maten is Scotch & Soda kinderkleding verkrijgbaar?

Deze jongenscollectie van Scotch en Soda verkrijgbaar van maat 104 t/m 176. De collectie valt normaal qua maat. Twijfel je over de maat, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij meten een artikel graag voor je op.

  • Gratis verzending v.a. 99 euro
  • Persoonlijke service
  • vóór 20:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Achteraf betalen