Bomba Meisjeskleding Online Shop

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Kleurrijke kinderkleding voor meisjes

Bomba for Girls is een Nederlands kinderkledingmerk voor meisjes. Écht een merk dat je vrolijk maakt door de vele kleuren en mooie kwaliteit. Tegenwoordig bestaat de collectie uit twee verschillende lijnen die je beide online kunt kopen; Bomba for Kids is vol met mooie kleuren en voor de wat jongere meisjes. Bomba for Girls is wat meer glamour, stylish en voor de iets oudere meiden. Je kunt de kleren uit beide lijnen eenvoudig in onze webshop bestellen.

Ruime keuze, snel bezorgd

Bomba for Girls is al jaren een populair meisjesmerk, en niet zonder reden. De collecties zijn zeer compleet en bestaan uit onder andere leggings, funpants, rokjes, jurkjes en shirts. De meisjeskleding van Bomba for Kids heeft meer felle kleuren, waar de kleren van Bomba for Girls wat chiquer van kleur zijn met zachte tinten en een iets meer 'volwassen' look. Je kunt in onze webshop heel simpel naar je favoriete Bomba items navigeren door gebruik te maken van het filter.

Sale-acties & Outlet

Shop je liever wat later in het seizoen en met korting? Dat komt goed uit, want ook van dit populaire meisjesmerk hebben we geregeld nog kleren online staan met korting. Wanneer je dus op zoek bent naar afgeprijsde meisjeskleding, dan kijk je op de Bomba Sale-pagina.

Meerdere collecties per seizoen

De meisjeskleding van Bomba die in onze webshop te bestellen is, wordt meestal in meerdere collecties uitgeleverd. Dit betekent dat de echte hoogzomer- of hoogwinter-items wat later in het seizoen te bestellen zijn. Dan kun je denken aan de bikini's of in de winter bijvoorbeeld de winterse accessoires.

Beschikbare maten

De meisjeskleding van Bomba is sinds het winterseizoen 2014/2015 online beschikbaar in twee verschillende lijnen. Bomba for Kids loopt van maat 86-92 t/m 134-140 en Bomba for Girls 122-128 t/m 158-164. De kleding valt over het algemeen goed op maat maar indien je meer zekerheid wilt weten over de pasvorm dan kun je contact opnemen met onze klantenservice, wij meten een artikel graag voor je op.

Waar vind ik een verkooppunt of winkel?

Kleding van Bomba voor meisjes bestel je simpel en mét garanties in onze Kixx Online webshop – inclusief snelle levering. Je kunt natuurlijk ook naar onze winkel in Alkmaar om de items direct te passen en mee te nemen. Het is verstandig om even contact op te nemen om te checken of de gewenste items daar aanwezig zijn.

Andere vragen over Bomba?

Heb je een vraag over de pasvorm van een specifiek artikel of weet je niet zeker of een bepaald setje goed bij elkaar past? Neem dan contact op met onze klantenservice via 072-7440055 (ma-vr 9:00 - 17:00)

  • Gratis verzending v.a. 99 euro
  • Persoonlijke service
  • vóór 20:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Achteraf betalen