Kolor Accessoires Online Shop

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Online Kolor Opbergzakken bestellen

Je herkent het ongetwijfeld; rondslingerende spullen van je kind(eren) zorgen ervoor dat je geen stap meer kunt zetten zonder dat je over speelgoed of kleding struikelt. Blijkbaar is het nodig om ervoor te zorgen dat er duidelijke plekken zijn voor deze dingen. Prima oplossing hiervoor zijn de Kolor opbergzakken. Deze herbruikbare zakken zien er hip uit en bovendien zijn ze super praktisch. Dus plaats zo’n opbergzak van Kolor op een strategische plek en voor je het weet, is de hele kamer weer lekker opgeruimd.

Kolor in alle varianten

Om het onderscheid voor de kids wat duidelijker te maken (wat hoort in welke opbergzak), zijn er verschillende varianten. Kleding gaat in de ene opbergzak, en in de andere hoort het speelgoed bijvoorbeeld. Geen gek idee dus om er meteen een aantal verschillende te bestellen. Kies de Kolor opbergzakken waar de spullen in horen die jij het meest rond ziet slingeren in huis en binnen no time heb je weer rust in huis. Zolang ze niet worden omgedraaid en het spelen weer kan beginnen natuurlijk.

Bestel Kolor opbergzakken bij Kixx Online

Voor welke opbergzak van Kolor je ook kiest, je weet in ieder geval zeker dat je je bestelling snel in huis hebt. Bovendien winkel je veilig door het Thuiswinkel Waarborg en kun je gemakkelijk retourneren of omruilen; handig als het artikel toch niet goed blijkt te zijn. Wil je vóór het bestellen wat meer zekerheid over de details van een bepaald artikel, dan kun je ons altijd mailen. We informeren je graag.

  • Gratis verzending v.a. 99 euro
  • Persoonlijke service
  • vóór 20:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Achteraf betalen