Ruilen en retourneren bij Kixx Online

Ruilen of retourneren is geen enkel probleem! Ben je niet 100% tevreden, dan kun je binnen 14 dagen ná ontvangst van de bestelling beslissen of je één (of meerdere) artikel(en) wilt terugsturen en heb je vervolgens 14 dagen de tijd om dit te doen.De kosten voor het terugsturen zijn voor rekening van de klant.

Stap 1: Retourlabel en sticker

Vanaf heden hoef je je retour niet meer aan te melden. Scheur het retourlabel af en voeg deze toe aan de retourzending. Plak vervolgens de retoursticker (zie de voorzijde van de pakbon) op je retourpakket.

Kom je er niet uit, dan kun je even contact opnemen met onze klantenservice.

Stap 2: Terugsturen

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

✓ Zorg dat je je retourzending binnen 14 dagen terugstuurt;
✓ De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden, dus inclusief aangehecht artikelkaartje. Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport. Bij beschadiging kunnen wij kosten in rekening brengen.
✓ De kosten voor het terugsturen zijn voor rekening van de klant.

UPS
Je kunt er ook voor kiezen om het pakket traceerbaar te versturen via een UPS-punt (voorheen Kiala) bij jou in de buurt. Kijk op www.kixx-online.nl/ups/ voor alle informatie, dit is echter niet kosteloos.

Retourneren kan tevens via het Modelformulier voor herroeping.

Kosten en terugstortingen

Via PostNL zijn de retourkosten 6,95 euro voor pakketpost, gebruik hiervoor de retoursticker onderaan de pakbon. Via UPS is jouw bijdrage vanuit Nederland € 3,- euro.

Tip!
Wanneer het artikel dat je terug wilt sturen in een envelop of platte verpakking past, kun je dit met briefpost terugsturen. Dit scheelt qua kosten, maar houd er rekening mee dat het dan niet traceerbaar is, in tegenstelling tot pakketpost.

Retouradres:
Kixx Online
Postbus 4600
1700 AX Heerhugowaard

Terug te storten bedragen worden zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen (of herroepen van je bestelling) naar je teruggestort of op de factuur verrekend bij achteraf betalen (wij mogen wachten met terugbetalen totdat de artikelen retour zijn ontvangen). Retourneer je de hele bestelling, dan storten wij de aankoopwaarde inclusief de bezorgkosten terug. Terugstortingen worden altijd uitgevoerd op dezelfde wijze als waarmee de order door jou is betaald.

Ruilen

Niet de juiste maat of kleur? Stuur het artikel dat je niet wilt hebben volgens bovenstaande instructies retour en plaats een nieuwe bestelling.