Quapi Babykleding en Kinderkleding Online Shop

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Comfortabel, kwalitatief en ook nog eens prima betaalbaar

De naam Quapi is een zelfbedachte variant op het Spaanse guapo, guapa of guapito dat knapperd, 'lust voor het oog' of 'lekker ding' betekent. En dat zijn de kinderen, die er op elke schoolfoto uitspringen in de kleding van Quapi. De nieuwste Wintercollectie 2016 zit weer vol mooie designs en kleuren. In onze online shop vind je een groot aanbod van Quapi. De Quapi kinderkleding en babykleding is comfortabel, van hoge kwaliteit en ook nog eens prima betaalbaar. Een makkelijk te combineren collectie die gebruik maakt vrolijke kleuren en subtiele all-over prints. Met de kleding van Quapi geef je jouw kids heerlijk draagbare kinderkleding die ze het liefst elke dag aan willen.

Ruim assortiment bij Kixx Online

De kinderkleding van Quapi is geschikt voor zowel baby’s als jongens en meisjes. Het aanbod is zeer divers en varieert van leggings, jurken, rokjes en shirts tot winterjassen en accessoires zoals sjaals, kniekousen en maillots. Genoeg voor een complete look dus! Via het filterblok aan de zijkant kun je snel selecteren wat je zoekt of leuk vindt.

Quapi: Een seizoen vol kleur!

De Quapi kinderkleding en babykleding die je online kunt kopen bij Kixx Online, verrassen je elk seizoen weer opnieuw. Ook de wintercollecties zitten vol met kleur! Felle roze tinten worden gecombineerd met navyblauw, grijs en koraaloranje. Samen met all-over hartenprints die op verschillende kleren terugkomen, krijg je zin in de winter en de zomer!

Welke maten zijn beschikbaar?

Quapi is verkrijgbaar in de maten 86/92 t/m 158/164 voor kids. de babykleding is beschikbaar van maat 56 t/m 86.

  • Gratis verzending v.a. 99 euro
  • sparen voor korting
  • vóór 20:00 betaald, zelfde werkdag verzonden
  • niet goed, geld terug