Gezinnig Boeken Online Shop

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Online Gezinnig kinderboeken bestellen

Het kinderboekenmerk Gezinnig bedenkt en verkoopt praktische producten voor het hele gezin. Het aanbod is zorgvuldig en deels zelf geproduceerd. Volgens hen zelf is moeder worden geweldig maar heeft het een enorme impact op je leven. Laat staan wat voor verantwoordelijkheid het met zich meebrengt! Hun missie is dan ook om je te helpen bij het genieten en het begeleiden van je kindje. Daarom zijn er verschillende kinderboeken van Gezinnig die daarbij van pas kunnen komen.

Gezinnig in alle soorten

De kinderboeken die je bij ons van Gezinnig kunt bestellen, zijn van hun eigen label. Het zijn vrolijke en praktische boeken die helpen bij de hectiek van het gezin. Vaak hebben kinderen geen zin om over hun dag te vertellen, dan zijn deze boeken een prima en origineel hulpmiddel! Door middel van komische en originele vragen en opdrachten worden bepaalde momenten van de dag een stuk leuker en krijg je inzicht in de beleving van je kind. Hoe leuk en waardevol is dat?

Bestel Gezinnig bij Kixx Online

Voor welke kinderboeken van Gezinnig je dit seizoen ook kiest, je weet in ieder geval zeker dat je je bestelling snel in huis hebt. Bovendien winkel je veilig door het Thuiswinkel Waarborg en kun je gemakkelijk retourneren of omruilen; handig als het boekje toch niet goed blijkt te zijn. Wil je vóór het bestellen wat meer zekerheid over de inhoud, dan kun je ons altijd mailen. We adviseren je graag.

  • Gratis verzending v.a. 99 euro
  • Persoonlijke service
  • vóór 20:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Achteraf betalen