Leveringsinformatie

Leveringsinformatie bij Kixx Online

Bestellen
Bestellen is eigenlijk heel simpel. Wanneer je klaar bent om de bestelling af te ronden, dan klik je rechtsboven op ‘Winkelwagen’. Je krijgt nu een overzicht van de artikelen die je hebt geselecteerd en via de knop ‘Bestelling afronden’ begint het bestel- en betaalproces. Deze bestaat uit de volgende zes stappen:

1) Het opgeven van de noodzakelijke gegevens, door wel of niet in te loggen;
2) Het eventueel invullen van een ander afleveradres;
3) Het wel of niet gebruik maken van de cadeauservice;
4) In deze stap kun je je betaalwijze kiezen en aangeven of je spaarpunten wilt inzetten;
5) Nu krijg je een overzicht van de bestelling en wordt de voorraad voor de laatste keer gecontroleerd. Eventuele wijzigingen kun je nu nog aanbrengen. Ook kun je nu een opmerking plaatsen;
6) De bestelling is nu definitief en bij ons binnengekomen, hartelijk dank daarvoor!

Je gaat na bovenstaande stappen naar de betaalkassa om de betaling af te ronden. Stuit je hierbij op een probleem, laat het ons dan direct even weten via telefoon of e-mail.

Verzendkosten
De verzendkosten zijn € 3,95, ongeacht het aantal artikelen (m.u.v. verzendkostenacties). Dit geldt voor zowel Nederland als België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje en Zweden. Voor verzending naar overige landen kun je het beste even vóór het bestellen contact opnemen met onze klantenservice.

Betalen
Betalen is mogelijk via:

- iDEAL
- Overboeking
- MasterCard of VISA
- PayPal
- MisterCash (België)
- Op rekening via onze betaalpartner Klarna.

Betalingen gaan via de betaalkassa van MultisafePay. Dit betrouwbare en SSL-beveiligde kassasysteem voldoet aan de hoogste veiligheidsnorm voor betalingsverkeer (PCI-DSS).

Raadpleeg voor meer informatie de veelgestelde vragen en onze algemene voorwaarden.