Baby Pyjama's

Stel een Aflopende Directie in

Stel een Aflopende Directie in

Online baby pyjama kopen

Het avondritueel is overal anders maar terugkerende elementen zijn toch wel: tanden poetsen, een verhaaltje voorlezen en natuurlijk een stoere baby pyjama aantrekken. Het belangrijkste is natuurlijk dat het een comfortabele pyjama is, en voor baby’s wordt daar gelukkig altijd rekening mee gehouden. In deze kleine maten kun je nog kiezen voor een apart boven- en onderstuk, of lekker voor een ‘onesie’ of babypak. Handig, maar ook minder snel aan en uit te trekken. Voor welke pyjama jij ook gaat, er is genoeg keuze in onze webshop.

Baby pyjama’s voor meisjes en jongetjes

Het grootste verschil tussen baby pyjama’s voor jongetjes en meisjes zit in de kleur en de prints. Voor jongetjes zijn het veel stoere pyjama’s met donkere tinten zoals grijs, blauw en zwart. De prints die worden gebruikt zijn doorgaans grote dierenprints of stoere motiefjes. Voor de meisjes zien we baby pyjama’s met een lieve uitstraling door het gebruik van witte en roze tinten. De motiefjes en prints zijn veelal ‘lief’ en schattig te noemen. Zo wordt naar bed gaan echt een feestje!

Bestel de hipste baby pyjama’s bij Kixx Online

Welke pyjama je voor je baby ook kiest, je weet in ieder geval zeker dat je je bestelling snel in huis hebt zodat deze snel gedragen kan worden. Prettig om te weten dat je veilig shopt door het Thuiswinkel Waarborg en kun je ook makkelijk retourneren of omruilen; handig als de maat toch niet goed blijkt te zijn. Wil je vóór het bestellen wat meer weten over de afmetingen van een bepaalde maat pyjama, dan kun je ons altijd mailen. We meten een artikel graag even voor je op.

  • Gratis verzending v.a. 99 euro
  • Persoonlijke service
  • vóór 20:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Achteraf betalen