Oranje Kinderkleding

Stel een Aflopende Directie in
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. . . .
 5. . . .
 6. 6

Stel een Aflopende Directie in
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. . . .
 5. . . .
 6. 6

Oranje Kinderkleding Shoppen

Nog twee weken en dan is het zover, dan kleden wij onze kinderen in oranje kinderkleding want het is dan Koningsdag. Ondanks dat het al een aantal jaren Koningsdag heet moet ik nog steeds wennen aan de naam. Natuurlijk mag dit de pret niet drukken en gaan we met iedereen de straat op om dit te vieren! Rood, wit, blauw of oranje kinderkleding, wat trek jij jouw kindje aan op deze dag?

Niet alleen de volwassenen maar ook voor de kinderen is het zeker een dag om naar uit te kijken. Het is een feestdag waarbij je een flinke dosis aan Hollandse kleuren voorbij ziet komen, love it. De feestdagen voelen voor kinderen vaak toch wel bijzonder en daarom is het juist zo leuk om volledig mee te gaan in thema! Dit kan door middel van een klein detail, denk aan een oranje met wit gestreepte sok, of met een complete outfit die bestaat uit een knaloranje broek gecombineerd met een bijpassend jasje of sweater. Eigenlijk maakt het niet zoveel uit als de outfit maar een Koninklijke touch heeft, hiermee voelt jouw zoon of dochter zich zeker bijzonder!

Om je alvast een beetje in de stemming te brengen, hebben wij wat oranje inspiratie voor je. Stuk voor stuk echte Kingsday eyecatchers :)

 • Gratis verzending v.a. 99 euro
 • Persoonlijke service
 • vóór 20:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
 • Achteraf betalen