American Outfitters Kinderkleding Online Shop

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Less is more

Een wereldwijd merk afkomstig uit België met een sobere en chique uitstraling, dat is American Outfitters kinderkleding. Opgericht door drie zussen die allen een prominente rol binnen het bedrijf innemen, staat dit kledingmerk voor simpelheid, subtiele combinaties en herkenbaar kleurgebruik. Hierdoor is het voor een grote groep geschikt, maar geeft het de drager een gevoel van eigenheid en klasse.

Complete collecties

De collectie van American Outfitters is voor zowel jongens als meisjes en prima te combineren. De kleuren zijn vaak zacht en de kleding is voorzien van opvallende of grappige prints. Door het complete aanbod kunnen de jongens kiezen uit shorts, sweatpants, shirts, sweaters en jassen. Voor de meiden is er een aanbod van tops, tuniekjes en shirts, shorts, jeans en jumpsuits. Door het filterblok te gebruiken kun je snel door de collectie filteren en vinden waar je naar op zoek bent.

Kortingsacties en outlet

Er is vaak aanbod van kinderkleding van American Outfitters dat na het seizoen wordt afgeprijsd. Zo kun je, wanneer je er op tijd bij bent, nog goede koopjes scoren! De kleren die wel worden afgeprijsd, kunnen korting krijgen tot wel 70%.

Meerdere leveringen per seizoen

De collectie van American Outfitters wordt verspreid over het seizoen uitgeleverd zodat je regelmatig nieuwe kleren kunt verwachten in onze webshop. Bovendien worden de populairste items in de loop van het seizoen aangevuld, indien mogelijk.

Welke maten zijn er beschikbaar?

De kleren dit merk zijn beschikbaar van maat 92 t/m 176. Wanneer je niet zeker weet welke maat je moet bestellen, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij meten een artikel graag voor je op.

Waar kan ik American Outfitters kopen?

De kleding van dit merk voor zowel jongens als meisjes bestel je simpel en mét garanties in onze Kixx Online webshop – inclusief snelle levering. Je kunt natuurlijk ook naar onze winkel in Alkmaar komen om de items direct te passen en mee te nemen. Het is verstandig om even contact op te nemen om te checken of de gewenste items daar aanwezig zijn.

Heb je nog andere vragen?

Heb je nog een vraag over de pasvorm van een specifiek artikel of weet je niet zeker of een bepaald setje goed bij elkaar past? Neem dan contact op met onze klantenservice via 072-7440055 (ma-vr 9:00 - 17:00)

  • Gratis verzending v.a. 99 euro
  • Persoonlijke service
  • vóór 20:00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Achteraf betalen